Weber Q2200 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Barbecues kopen? Koop goedkoop Barbecues van Weber, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Weber Q2200 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Om te barbecueën voor 10 personen tegelijkertijd heb je helemaal geen grote barbecue nodig. Met de Weber Q2200 Zwart gril je gemakkelijk voor dit aantal personen. Daarbij neemt de barbecue weinig ruimte in. Dat maakt hem geschikt voor in een kleine tuin. Je ontsteekt de brander met de piëzo-ontsteking. Hierbij komt er een klein, elektrisch vonkje vrij die de brander ontsteekt. De regelknoppen van de branders zijn traploos instelbaar. Het verschil met de Q2000 is de dekselthermometer. Hierop houd je de temperatuur in de barbecue in de gaten. … lees meer

Bestel Weber Q2200 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gasbarbecue Maximaal 10 personen Kookoppervlak 39 x 54 cm

Beoordelingen en reviews: Weber Q2200 Zwart van Weber

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓