Weber Q1200 Stand Zwart 2018


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Barbecues kopen? Koop goedkoop Barbecues van Weber, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Weber Q1200 Stand Zwart 2018 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Weber Q1200 Stand maakt barbecueën in kleinere tuinen mogelijk. De stevige gasbarbecue is snel, eenvoudig in gebruik en dankzij zijn compacte formaat ook geschikt voor op grote balkons. Dankzij de twee werkbladen heb je ondanks de kleine ruimte plek genoeg om je ding te doen. Je steekt de barbecue veilig aan met de piëzo-ontstekingsknop. Daarbij zorgen de traploze instelbare temperatuurregelaar en de thermometer in de deksel voor een optimale temperatuurregeling. Vaak pijn in je rug na een avond barbecueën? Het onderstel zorgt voor een comfortabele werkhoogte. … lees meer

Bestel Weber Q1200 Stand Zwart 2018 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gasbarbecue Maximaal 7 personen Kookoppervlak 32 x 43 cm

Beoordelingen en reviews: Weber Q1200 Stand Zwart 2018 van Weber

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 25 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓