Bodi-tek BT-VIBP3-EU Vibrating Training Gym


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

trilplaten kopen? Koop goedkoop trilplaten van Bodi-tek, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bodi-tek BT-VIBP3-EU Vibrating Training Gym vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Train je lichaam met de Bodi-tek BT-VIBP3-EU. De trilplaat heeft 3 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Met de afstandsbediening pas je de intensiteit eenvoudig aan tijdens de training. De vibraties leiden tot een reflex in het lichaam, wat resulteert in snelle en intense spiersamentrekkingen die je spieren aan het werk zetten. De trilplaat is plat en heeft een handvat, waardoor je hem na de training gemakkelijk verplaatst en onder het bed of onder je kast schuift. Er worden elektrische weerstandsbanden meegeleverd om het bovenlichaam mee te trainen. Let op: het apparaat is niet te gebruiken bij zwangerschap of wanneer je protheses, een pacemaker, diabetes, bronchitis of een te hoge bloeddruk hebt. … lees meer

Bestel Bodi-tek BT-VIBP3-EU Vibrating Training Gym vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: Bodi-tek BT-VIBP3-EU Vibrating Training Gym van Bodi-tek

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 11 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓