SteelSeries Rival 600


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Muizen kopen? Koop goedkoop Muizen van SteelSeries, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SteelSeries Rival 600 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Steelseries Rival 600 Gaming Muis heeft de balans, sensor en RGB verlichting die je op het bureau van een serieuze gamer verwacht. Met de pasvorm van de Rival serie blijft Steelseries op een paard wedden wat al jaren bij veel pro gamers de race wint. Wel nieuw is de mogelijkheid gewichtjes achter de zijpanelen te plaatsen (96- 128 gram), zodat de muis precies de balans heeft die jij zoekt. De Rival 600 beschikt over een dubbele sensor, een TrueSense3+ sensor voor 1-op-1 tracking voor jouw flickshots en een dieptesensor die precies detecteert wanneer jij de muis optilt. Via de software stel je de lift-off distance in en kies je in welke kleuren de verlichting van de muis de muis oplicht. … lees meer

Bestel SteelSeries Rival 600 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Muisgewichten (8 x 4 gram) 100 – 12.000 dpi TrueSense 3+ optisch + diepte sensor

Beoordelingen en reviews: SteelSeries Rival 600 van SteelSeries

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 43 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓