Salora Action Cam Pack


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bevestigingen voor videocamera’s kopen? Koop goedkoop bevestigingen voor videocamera’s van Salora, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Salora Action Cam Pack vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de set van Salora bevestig je je action camera op verschillende manieren met diverse accessoires. De chest mount bevestigt de action camera op je borst voor stabiele beelden. Met de pols mount bind je de camera om je pols. Hierdoor laat je hem niet vallen tijdens het sporten. Bevestig je action camera op je hoofd of helm met de hoofdband. Om jezelf te filmen tijdens je acties, gebruik je de selfie stick. Deze dient als verlengde van je arm zodat je helemaal in beeld bent. De accessoires in deze set zijn geselecteerd voor buitenactiviteiten en sporten zoals snowboarden, skiën of skateboarden. In de opbergtas berg je de action camera en accessoires veilig op. … lees meer

Bestel Salora Action Cam Pack vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Diverse accessoires Inclusief opbergbox Bevestiging op je lichaam, hoofd of helm

Beoordelingen en reviews: Salora Action Cam Pack van Salora

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓