Rode AI-1


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Audio interfaces kopen? Koop goedkoop Audio interfaces van Rode Microphones, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Rode AI-1 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Rode AI-1 is een compacte 24 bit 96 kHz audio interface met 1 analoge ingang. Dankzij de sample rate van 96 kHz neem je geluid op in studiokwaliteit. Hierdoor gebruik je de geluidskaart voor het maken van professionele microfoonopnames. Dankzij de 48V fantoomvoeding neem je geluid in hoogwaardige kwaliteit op met een condensatormicrofoon, zoals de Rode NT1000. Doordat de interface compact van formaat is, neem je hem gemakkelijk met je mee. Dit maakt de interface geschikt voor producers en audio engineers die een mobiele oplossing zoeken. De AI-1 is voorzien van Neutrik connectoren. Dit zijn hoogwaardige connectoren die ervoor zorgen dat jij de kabels eenvoudig koppelt en ontkoppelt. … lees meer

Bestel Rode AI-1 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Usb audio interface 1 analoge ingang 1 analoge uitgang

Beoordelingen en reviews: Rode AI-1 van Rode Microphones

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓