Eve Button


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Afstandsbedieningen voor alarmsystemen kopen? Koop goedkoop Afstandsbedieningen voor alarmsystemen van EVE, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Eve Button vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Eve Button is een uitbreiding op je Eve collectie. De afstandsbediening maakt het mogelijk dat iedereen zonder smartphone de Eve producten bedient. Handig voor bijvoorbeeld je kinderen of schoonmaakster. Met de vooraf ingestelde commando’s koppel je zelf een passende commando. Geef bijvoorbeeld één tik op het scherm en de schemering in huis valt in. Ook stel je lichtscènes in waardoor je voor iedere situatie het juiste licht hebt. Koppel de afstandsbediening ook aan Apple HomeKit. Let er wel op dat je voor het aansluiten van de Eve Button minimaal iOS 11.2 nodig hebt. Let op: De Eve Button werkt alleen in combinatie met Eve producten en Apple HomeKit. … lees meer

Bestel Eve Button vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Afstandsbediening Protocol: bluetooth App voor iOS

Beoordelingen en reviews: Eve Button van EVE

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓