Gardena PowerCut Li-40/60


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Heggenscharen kopen? Koop goedkoop Heggenscharen van Gardena, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Gardena PowerCut Li-40/60 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Effectief, krachtig en comfortabel je heg snoeien doe je met de Gardena PowerCut Li-40/60. Deze 40 volt 2,6 Ah accu heggenschaar is voorzien van een 60 centimeter lang vlijmscherp mes. Hiermee snoei je takken tot 24 millimeter dikte. Het bedieningspaneel op de handgreep is eenvoudig te gebruiken en laat je daarnaast ook zien hoe vol de accu nog is. Druk op de Eco modus voor een maximale looptijd van de accu. Het handvat ligt prettig in de hand en is voorzien van een geïntegreerde startschakelaar. De aanslagbeveiliging beschermt het mes van je PowerCut Li-40/60 bij het snoeien dicht bij ondergronden zoals je schutting of de grond, zodat je ook dit probleemloos doet. … lees meer

Bestel Gardena PowerCut Li-40/60 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 40 volt accu heggenschaar 60 centimeter meslengte 24 millimeter maximale takdikte Weegt 3,7 kilogram

Beoordelingen en reviews: Gardena PowerCut Li-40/60 van Gardena

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 6 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓