Sony 24-105mm f/4 G OSS


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

cameralenzen kopen? Koop goedkoop cameralenzen van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony 24-105mm f/4 G OSS vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Sony 24-105mm is een groothoeklens met zoom voor landschaps-, architectuur-, en reisfotografie. Deze lens is geschikt voor Sony camera’s met een E mount. Je gebruikt hem voor het maken van foto’s en video’s. Dankzij het grote zoombereik breng je onderwerpen in de verte groot in beeld. De scherpstelmotor is stil, zodat je deze niet hoort tijdens het filmen. Door de ingebouwde beeldstabilisatie film je eenvoudig uit de losse hand. Asferische glaselementen en een Nano AR coating op de lens gaan vervormingen als schitteringen en kleurafwijkingen tegen. … lees meer

Bestel Sony 24-105mm f/4 G OSS vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: E Mount Groothoeklens met zoom Met beeldstabilisatie 663 gram Scherpstellen vanaf 38 centimeter

Beoordelingen en reviews: Sony 24-105mm f/4 G OSS van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓