Arturia Keystep

Arturia Keystep

(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

MIDI keyboards kopen? Koop goedkoop MIDI keyboards van Arturia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Arturia Keystep vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Optimaliseer je workflow in de studio met de Arturia Keylab. Met deze step sequencer, MIDI keyboard en arpeggiator in 1 bedien je al je hard- en software. Dankzij de polyfonische step sequencer werk je akkoordprogressies en melodieën snel uit. Wil je een sequence later gebruiken tijdens een live optreden? Dan sla je hem op in één van de 8 geheugenslots. De controller heeft een CV/Gate output. Die gebruik je voor het aansturen van modulaire en oude synthesizers. Zo blaas je al je oude machines nieuw leven in en werk je ideeën uit die voorheen niet mogelijk waren om uit te werken. Je gebruikt de swing functie op de controller voor het creëren van een menselijk gevoel. … lees meer

Bestel Arturia Keystep vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: MIDI keyboard met sequencer 32 aanslaggevoelige toetsen Met CV/Gate out

Beoordelingen en reviews: Arturia Keystep van Arturia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 8 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓