Tefal Ingenio Expertise Koekenpannenset 2-delig + Handgreep


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van Tefal, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tefal Ingenio Expertise Koekenpannenset 2-delig + Handgreep vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De pannen in deze Tefal Ingenio Expertise Koekenpannenset 2-delig + Handgreep met een diameter van 24 en 28 centimeter zijn voorzien van een extra dikke antiaanbaklaag. Hierdoor is het niet nodig om veel olie of boter te gebruiken en zijn vastklevende ingrediënten verleden tijd. De koekenpannen hebben een stevige vormvaste bodem, die zorgt voor een goede warmtegeleiding. De handige Thermo-Spot geeft aan wanneer je begint met bakken, de stip kleurt dan effen rood. Als je klaar bent met bakken, verwijder je de handgreep en reinig je de pannen in de vaatwasmachine. Vervolgens stapel je de pannen op, zodat ze weinig ruimte in je keukenkast innemen. … lees meer

Bestel Tefal Ingenio Expertise Koekenpannenset 2-delig + Handgreep vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor alle warmtebronnen 2 koekenpannen, 1 handgreep Vaatwasmachinebestendig

Beoordelingen en reviews: Tefal Ingenio Expertise Koekenpannenset 2-delig + Handgreep van Tefal

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.4/10
Aantal: 44 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓