Caliber BC108US


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Subwoofers auto kopen? Koop goedkoop Subwoofers auto van Caliber, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Caliber BC108US vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Caliber BC108US vult je auto met geluid, maar neemt door zijn compacte formaat niet je hele kofferbak in beslag. Door het platte ontwerp plaats je deze subwoofer eenvoudig onder een stoel, bij de voetenruimte van de bijrijdersplek of aan de zijkant van je kofferbak. Zo houd je genoeg ruimte over voor boodschappen. Het piekvermogen van 500 watt staat garant voor een stevige bas. Met de meegeleverde afstandsbediening pas je de geluidsinstellingen naar eigen smaak aan. Je kiest zelf voor een zwaar dreunende of een subtiele bas. … lees meer

Bestel Caliber BC108US vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Auto subwoofer Piekvermogen: 500 watt RMS vermogen: 100 watt

Beoordelingen en reviews: Caliber BC108US van Caliber

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓