M-Audio Oxygen 61 MK4

M-Audio Oxygen 61 MK4

(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

MIDI keyboards kopen? Koop goedkoop MIDI keyboards van M-Audio, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. M-Audio Oxygen 61 MK4 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De M-Audio Oxygen 61 MK4 is een MIDI keyboard met 61 toetsen en gebruik je om software in de studio aan te sturen. Het keyboard heeft aanslaggevoelige toetsen. Hierdoor leg je meer gevoel in je pianospel waardoor de melodieën minder statisch klinken. Dankzij de 8 aanslaggevoelige drumpads tik je beats en ritmes in met je vingertoppen. Zo werk je eenvoudig een ritme dat je in hoofd hebt uit. Bedien effecten, equalizers en filters uit de opnamesoftware met de 8 draaiknoppen. Zo pas je geluiden aan met je vingers en ben je niet afhankelijk van je muis of trackpad. … lees meer

Bestel M-Audio Oxygen 61 MK4 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: MIDI keyboard 61 aanslaggevoelige toetsen Met drumpads, faders en draaiknoppen

Beoordelingen en reviews: M-Audio Oxygen 61 MK4 van M-Audio

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 13 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓