Alesis V49

Alesis V49

(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

MIDI keyboards kopen? Koop goedkoop MIDI keyboards van Alesis, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Alesis V49 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Alesis V49 is een MIDI keyboard met 49 aanslaggevoelige toetsen, 4 draaiknoppen en 8 drumpads. Doordat de toetsen aanslaggevoelig zijn, leg je meer gevoel in je pianospel. Hierdoor klinken de melodieën die je speelt minder statisch en creëer je een menselijk gevoel in je producties. Met de 4 draaiknoppen bestuur je softwarefuncties op de computer. Je koppelt hier zelf parameters van effecten en audioprocessoren aan. Tik met je vingertoppen ritmes in. Hiervoor gebruik je de 8 drumpads. Wil je toetsaanslagen met je voet verlengen als een echte pianist? Verbind dan een sustain pedaal met het keyboard. … lees meer

Bestel Alesis V49 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: MIDI keyboard 49 aanslaggevoelige toetsen Met drumpads en draaiknoppen

Beoordelingen en reviews: Alesis V49 van Alesis

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓